Kerstproject

Kerstproject

Voor de adventstijd van 2018 hebben we het unieke project ‘Gods verhaal voor kerst’ ontwikkeld. Vanaf 2 december publiceren we iedere dag een video van een kleine 10 minuten, waarin we kijkers meenemen in Bijbelgedeeltes rondom de geboorte van Jezus Christus.

Vanuit een huiskamersetting brengen verschillende vertellers in 25 dagen het kerstverhaal tot leven en dagen de kijkers uit om na te denken over de tijdloze betekenis ervan, door ze te betrekken bij het gesprek tussen de verteller en een gastluisteraar. De vertellers volgen de lijn die uitgezet is in het evangelie van Mattheüs, waardoor het kerstverhaal ver voor de geboorte van Jezus begint met een belofte van God aan Abraham. Voor iedereen die behoefte heeft aan rust en bezinning tijdens de drukke dagen van december, of je nu veel of weinig van de Bijbel weet.

Het project is te volgen via YouTube en Facebook, of via de gratis app, die te downloaden is via de Playstore en App-store. Meer information vind je op www.godsverhaalvoorkerst.nl

Reacties zijn gesloten.