Training in Alphen aan den Rijn

Training in Alphen aan den Rijn

Simply the Story (STS) is een volledig mondelinge bijbelstudiemethode, die wereldwijd wordt gebruikt. Met STS vertel je een Bijbelgedeelte op een manier die dicht bij de oorspronkelijke tekst blijft. Vervolgens ga je hier op een uitnodigende manier over in gesprek met je toehoorders.

Tijdens een training leer je de methode kennen en toepassen, waarbij je intensieve persoonlijke begeleiding krijgt. We trainen je hoe je een gedeelte uit je hoofd kunt leren, ook als je altijd hebt ervaren dat dit niet voor jou is weggelegd. Je leert hoe je op een boeiende manier een verhaal kunt presenteren. Je leert om vragen te stellen die mensen helpen schatten te vinden in een Bijbelgedeelte en deze toe te passen in hun eigen leven… En tijdens dat proces merk je dat God door Zijn Woord tot jou persoonlijk spreekt.

De training is geschikt voor jong en oud (vanaf ca. 8 jaar), of je nu veel of weinig over de Bijbel weet en of je nu wel of geen plek weet waar je dit zou willen toepassen.

Reacties zijn gesloten.